SYRY
Čerstvé syry
- All
- Back
- Čerstvé syry
- Zrejúce syry
- Tavené syry
Jemná, šťavnatá konzistencia čerstvej syrovej hrudky vyrobenej z vlastného mlieka s chuťou čerstvej pažítky.
Jemná, šťavnatá konzistencia čerstvej syrovej hrudky vyrobenej z vlastného mlieka s jemne pálivými tónmi čili.
Jemná, šťavnatá konzistencia čerstvej syrovej hrudky vyrobenej z vlastného mlieka.
Zrejúce syry
- All
- Back
- Čerstvé syry
- Zrejúce syry
- Tavené syry
Syr, ktorý zreje minimálne 3 mesiace, má nižší obsah tuku, je chuťovo jemný, príjemnej mliečne-syrovej chuti a vône a obsahuje zrná senovky.
Špeciálne syrárske kultúry v Sýtej Rúbani vytvárajú s pribúdajúcim časom zrenia stále výraznejšiu, bohatú a širokú chuť, s vysokým potenciálom pre dlhodobejšie zrenie. Zreje na voňavých bukových policiach po dobu minimálne 1 roka. Tým získava stále výraznejšiu chuť a pevnejšiu konzistenciu.
Zmesný zrejúci syr, ktorý pozostáva z nášho vlastného kravského a ovčieho pasterizovaného mlieka. Má príjemnú mliečnu smotanovo-syrovú chuť s typickým nádychom po ovčom mlieku pozdvihnutú pikantnými čili papričkami.
Zmesný zrejúci syr, ktorý pozostáva z nášho vlastného kravského a ovčieho pasterizovaného mlieka. Má príjemnú mliečnu smotanovo-syrovú chuť s typickým nádychom po ovčom mlieku.
Veľkolepý Turiec - 100% ovčí zrejúci syr je zrejúci syr vyrobený len zo 100% ovčieho pasterizovaného mlieka z farmy Turček v Kremnických vrchoch.
Kryštálová Kamenica - syr parmezánového typu je minimálne zrejúci syr s dobou zrenia minimálne 1 roka, ktorý je vyrobený za pomoci špeciálnych syrárskych kultúr. Tie v ňom počas minimálne zrenia vytvárajú chute a vône typické pre takýto druh syra.
Jemný Dubník pažítka je vyrobený použitím typických syrárskych kultúr a s prídavkom kúskov voňavej pažítky. Vybrané syrárske kultúry počas zrenia vytvárajú v tomto syre príjemné jemné, mliečne, krásne smotanové chute a vône a v kombinácii s chutnou pažítkou vytvárajú súhru sviežich chutí a vôní.
Špeciálne syrárske kultúry vytvárajú s pribúdajúcim časom zrenia stále jemnú, smotanovú, príjemne syrovú chuť a vôňu. Zreje na voňavých bukových policiach po dobu minimálne 3 mesiacov.
Špeciálne syrárske kultúry v Sýtej Rúbani vytvárajú s pribúdajúcim časom zrenia stále výraznejšiu, bohatú a širokú chuť, s vysokým potenciálom pre dlhodobejšie zrenie. Zreje na voňavých bukových policiach po dobu minimálne 3 mesiacov. Tým získava stále výraznejšiu chuť, lepšiu konzistenciu.
Chuť polotučného syra s maslovými tónmi spojená s jemne orieškovou chuťou pražených tekvicových jadierok.
Je chuťovo jemný a zároveň pálivý po korení 4 farieb, príjemnej mliečnej chuti a vône. Vyrobený z čerstvo nadojeného vlastného výberového mlieka. Typický je svojou smotanovo maslovou chuťou ktorá je doplnená typickou pálivosťou po čiernom, bielom, zelenom a červenom korení.
Je chuťovo jemný a zároveň pálivý, príjemnej mliečnej chuti a vône. Vyrobený z čerstvo nadojeného vlastného výberového mlieka. Typický je svojou smotanovo maslovou chuťou pozdvihnutou pikantnosťou čili papričiek.
Syr ementálskeho typu s výrazne sladkastou vôňou a chuťou prelínajúcimi sa s jemne orieškovými tónmi typickými pre tento druh syra. Za tieto vône a chute vďačí jedinečným syrárskym kultúram, ktoré ich vytvárajú počas zložitého a prísne stráženého procesu zrenia. Zreje na voňavých bukových policiach po dobu minimálne 3 mesiacov, pričom sa striedajú rôzne fázy zrenia pri rôznych teplotách. Tým získava výraznejšiu chuť a lepšiu konzistenciu.
Syr na použitie v studenej či teplej kuchyni. Pri výrobe prechádza syrenina procesom tzv. čedarizácie, čo mu dodáva špeciálne chuťové vlastnosti .Tie sú podporené aj špeciálnou syrárskou kultúrou.
Syr eidamského typu typický pre slovenskú kuchyňu, vyrobený s použitím špeciálnych syrárskych kultúr, ktoré v ňom počas zrenia vytvárajú príjemné jemné, mliečne, smotanové chute a vône. Je vhodný pre široké použitie v teplej či studenej kuchyni.
Syr s nižším obsahom tuku, ktorý zreje minimálne 3 mesiace, chuťovo jemný, príjemnej chuti a vône.
Tavené syry
- All
- Back
- Čerstvé syry
- Zrejúce syry
- Tavené syry
Vyrobený výlučne z vlastných zrejúcich syrov, tvarohu, masla a smotany.
Vyrobený výlučne z vlastných zrejúcich syrov, tvarohu, masla a smotany.
Vyrobený výlučne z vlastných zrejúcich syrov, tvarohu, masla a smotany.