gastro sortiment
- All
- Back
- Jogurty
- Smotany
- Maslo
- Tvarohy
- Syry
Plná chuť mlieka s prirodzenou vôňou a obsahom živých kultúr.
Plná chuť mlieka s prirodzenou vôňou a obsahom živých kultúr.
Veľmi hustý jogurtový výrobok vhodný pre výrobu dresingov a omáčok.
- All
- Back
- Jogurty
- Smotany
- Maslo
- Tvarohy
- Syry
Plná chuť mlieka, výborné na priamu konzumáciu čiako ingrediencia do cesta pri príprave kvalitného pečiva. Ekologický vratný obal, ktorýšetrí životné prostredie.
- All
- Back
- Jogurty
- Smotany
- Maslo
- Tvarohy
- Syry
Vyšší obsah mliečneho tuku – až 82%, výrazná maslová chuť, nesie v sebe všetky chute z čerstvého mlieka, ručne balený výrobok.
- All
- Back
- Jogurty
- Smotany
- Maslo
- Tvarohy
- Syry
Plná chuť mlieka, z ktorej neboli odstránené jej prirodzené vône vyrobený tradičnou metódou, vhodný doplnok do nutrične bohatého a vyváženého jedálnička.
Plná chuť mlieka, z ktorej neboli odstránené jej prirodzené vône, vyrobený tradičnou metódou, vhodný doplnok do nutrične bohatého a vyváženého jedálnička.
Plná chuť mlieka, z ktorej neboli odstránené jej prirodzené vône, vyrobený tradičnou metódou, jemná, šťavnatá konzistencia, vhodný doplnok do nutrične bohatého a vyváženého jedálnička, výborný pre výrobu nátierok, ale aj do pečenia, pretože je odolnejší voči vyšším teplotám pri pečení.
Plná chuť mlieka, z ktorej neboli odstránené jej prirodzené vône, vyrobený tradičnou metódou, jemná, šťavnatá konzistencia, vhodný doplnok do nutrične bohatého a vyváženého jedálnička, výborný pre výrobu nátierok, ale aj do pečenia, pretože je odolnejší voči vyšším teplotám pri pečení.
- All
- Back
- Jogurty
- Smotany
- Maslo
- Tvarohy
- Syry
Špeciálne syrárske kultúry vytvárajú s pribúdajúcim časom zrenia stále jemnú, smotanovú, príjemne syrovú chuť a vôňu. Zreje na voňavých bukových policiach po dobu minimálne 3 mesiacov.
Syr, ktorý zreje minimálne 3 mesiace, má nižší obsah tuku, je chuťovo jemný, príjemnej mliečne-syrovej chuti a vône.
Kryštálová Kamenica - syr parmezánového typu je minimálne 1 rok zrejúci syr, ktorý je vyrobený za pomoci špeciálnych syrárskych kultúr, ktoré počas minimálne 12 mesačného zrenia vytvárajú v tomto syre chute a vône typické pre takýto druh syra. Tento syr má veľmi široké použitie v kuchyni, inšpirovanej Talianskou kuchyňou, kde je tento typ syra hojne využívaný, a to do širokého množstva zeleninových šalátov, alebo na rôzne cestoviny a omáčky.
Kvalitný čerstvý syr, jemne prekysnutý, vhodný na výrobu parených syrov. Je typický dobrou ťahavosťou po parení. Má dlhšiu trvanlivosť, počas ktorej sa ľahko spracuje.
Kvalitný čerstvý syr, jemne prekysnutý, vhodný na výrobu parených syrov, typický dobrou ťahavosťou po parení.
Kvalitný čerstvý syr, jemne prekysnutý, vhodný na výrobu parených syrov, typický dobrou ťahavosťou po parení a výborný pri výrobe bryndze v kombinácii s ovčím syrom.
Bryndza vyrobená z kvalitného nepasterizovaného ovčieho hrudkového syra a z kravskej hrudky vlastnej výroby od výrobcu priamo na váš stôl.
Špeciálne syrárske kultúry v Sýtej Rúbani vytvárajú s pribúdajúcim časom zrenia stále výraznejšiu, bohatú a širokú chuť, s vysokým potenciálom pre dlhodobejšie zrenie. Zreje na voňavých bukových policiach po dobu minimálne 3 mesiacov. Tým získava stále výraznejšiu chuť, lepšiu konzistenciu.
Vyrobený s použitím špeciálnych syrárskych kultúr, ktoré počas zrenia vytvárajú v tomto syre príjemné jemné, mliečne, smotanové chute a vône. Je to syr typický pre slovenské kuchyne, eidamského typu, vhodný pre široké použitie v teplej či studenej kuchyni.
Pri výrobe prechádza syrenina procesom tzv. čedarizácie, čo mu dodáva špeciálne chuťové a aromatické vlastnosti .Tie sú podporené aj špeciálnou syrárskou kultúrou. Je to syr na všetky použitia, do studenej, či teplej kuchyne.
Veľkolepý Turiec - 100% ovčí zrejúci syr je zrejúci syr vyrobený len zo 100% ovčieho pasterizovaného mlieka z farmy Turček v Kremnických vrchoch.
Pri výrobe prechádza syrenina procesom tzv. čedarizácie, čo mu dodáva špeciálne chuťové a aromatické vlastnosti .Tie sú podporené aj špeciálnou syrárskou kultúrou. Je to syr na všetky použitia, do studenej, či teplej kuchyne.
Dunajler je syr ementálskeho typu, typický na vzhľade s okami, ktoré vznikli v procese zrenia. Pri jeho výrobe sa používajú jedinečné syrárske kultúry, ktoré v zložitom a presne stráženom procese vyzrievania vytvárajú v Dunajleri výrazne sladkasté tóny vône a chute, prelínajúce sa s jemne orieškovou chuťou, ktorá je typická pre tento druh syra.
Jemný Dubník pažítka je vyrobený použitím typických syrárskych kultúr a s prídavkom kúskov voňavej pažítky. Vybrané syrárske kultúry počas zrenia vytvárajú v tomto syre príjemné jemné, mliečne, krásne smotanové chute a vône a v kombinácii s chutnou pažítkou vytvárajú súhru sviežich chutí a vôní.
Je chuťovo jemný a zároveň pálivý, príjemnej mliečnej chuti a vône. Vyrobený z čerstvo nadojeného vlastného výberového mlieka. Typický je svojou smotanovo maslovou chuťou pozdvihnutou pikantnosťou čili papričiek.
Je chuťovo jemný a zároveň pálivý po korení 4 farieb, príjemnej mliečnej chuti a vône. Vyrobený z čerstvo nadojeného vlastného výberového mlieka. Typický je svojou smotanovo maslovou chuťou ktorá je doplnená typickou pálivosťou po čiernom, bielom, zelenom a červenom korení. Syr krásny aj na priereze.
Chuť polotučného syra s maslovými tónmi spojená s jemne orieškovou chuťou pražených tekvicových jadierok.
Špeciálne syrárske kultúry v Sýtej Rúbani vytvárajú s pribúdajúcim časom zrenia stále výraznejšiu, bohatú a širokú chuť, s vysokým potenciálom pre dlhodobejšie zrenie. Zreje na voňavých bukových policiach po dobu minimálne 1 rok. Tým získava stále výraznejšiu chuť, pevnejšiu konzistenciu.